a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

Lunchcatering in Leeuwarden

De lekkerste lunch, bij u op locatie.

Een heerlijk en gezonde lunch is onmisbaar voor u en uw gasten. Van zakelijke bijeenkomsten tot speciale gelegenheden, maar ook voor een gemiddelde dag op kantoor: wij zorgen met onze cateringservice voor een maatwerk lunch op locatie!

Waarom de Barrevoets cateringservice?

  • Maatwerk: Ons team is in staat om zich aan alle dieetwensen aan te passen, zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Gemak: Van de bereiding tot de levering, ons team zorg voor alles. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van de maaltijd.
  • Timing: Met onze berg aan ervaring begrijpen wij als geen ander dat, zeker bij een warme lunch, het moment van levering essentieel is.

Onze cateringopdrachten variëren van verjaardagen tot gehele bedrijfsfeesten, waarbij wij aandacht hebben voor u en de producten. De kwaliteit die u gewend bent in onze zaak is ook terug te vinden in onze catering. Met verse, bewuste en huisgemaakte producten.

Neem contact op

Laat ons u helpen om van uw volgende lunchbijeenkomst een appetijtelijke ervaring te maken. Met onderstaand contactformulier kun u direct een aanvraag indienen waar we zo snel mogelijk op zullen reageren.