a
Contact Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cing elit. Curabitur venenatis, nisl in bib endum commodo, sapien justo cursus urna.

Hirtenstraße 19, 10178 Berlin +49 30 240 414 20 office@baro.com
Working
Monday
9:00 - 24:00
Tuesday
9:00 - 24:00
Wednesday
CLOSED
Thursday
9:00 - 24:00
Friday
9:00 - 02:00
Saturday
9:00 - 02:00
Sunday
9:00 - 02:00
Follow Us

Gastvrijheid naar een hoger niveau tillen doormiddel van kennis, ambacht en kwaliteit samen te voegen.

Gevestigd in het leukste winkelstraatje van Leeuwarden “de Kleine Kerkstraat” bevindt zich sinds oktober 2014, Barrevoets.

Barrevoets Leeuwarden

f

Wie zijn we?

Barrevoets is opgericht door de twee vrienden Ralph Pol en Jan Willem Schoot met een passie voor horeca.

Na jaren lange horeca ervaring was de tijd rijp om de positieve ervaringen te bundelen tot één bijzonder gastvrijheidsconcept. Barrevoets betekend letterlijk blote voeten. De naam staat voor dicht bij de natuur, eerlijk en nuchter, het is tevens een verbastering van Bar and Foods.

Wat doen we?

Barrevoets is een horecabedrijf dat gespecialiseerd is in Koffie, Lunch en speciaal borrel. Een plek waar de gast echt centraal staat en waar er persoonlijk aandacht is voor wensen. Een gemoedelijke plek waar het gebak en de lunch elke dag met ambacht en passie huisgemaakt wordt.

Voor elk moment van de dag heeft Barrevoets bijzondere producten van hoogwaardige kwaliteit en unieke smaken. Naast direct trade koffie, huisgemaakt gebak/lunch en biologische smoothies heeft Barrevoets ook 30 soorten speciaalbier die met zorg en passie geselecteerd zijn.

s

Wat doen we anders?

De visie die we in de loop van elf jaar horeca hebben ontwikkeld is de basis voor Barrevoets. Gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen doormiddel van kennis, ambacht en kwaliteitsamen te voegen. Het bijzondere en bewuste assortiment van huisgemaakte producten gecombineerd met een huiselijke en persoonlijke omgeving zorgt voor een unieke horecabeleving. Dit is ook terug te vinden in onze catering en evenementen.